SPV:n Kouluttajakurssi Varkaudessa 16.-17.3. ilmoittautukaa 7.3.2019 klo 12:00 mennessä

3.3.2019

Suomen Purjehdus ja Veneily ry. hakee Saimaan alueelle aktiivisia ja kokeneita moottori- ja purjeveneilijöitä koulutettavaksi oman pursi- tai veneilyseuransa veneily- ja purjehduskouluttajiksi.

Tavoitteemme on, että veneilyharrastuksesta kiinnostuneet ihmiset saisivat oikea tietoa omalta kotiseudultaan. Veneily- ja pursiseuroja on Saimaan alueella yli kolmekymmentä, kouluttajia tarvitaan lisää! Huomionarvoista on myös, että hyvin hoidettu veneilykoulutus on myös toimiva jäsenhankinta muoto.

Veneily- ja Purjehduskouluttaja voi toimia seuransa vastuukouluttajana ja järjestää SPV:n laatujärjestelmän mukaisia veneilykursseja.

Veneilykurssit on mahdollista toteuttaa joko seurasi järjestämänä tai yhteistyössä paikkakunnallasi toimivan kansalaisopiston kanssa.

Veneilykouluttajan työ on antoisaa ja vuorovaikutteista motivoituneiden harrastajien kanssa. Työ on myös sopivasti haasteellista, opetustilanteet muuttuvat, venetekniikka ja lainsäädäntö kehittyy, toisin sanoen kouluttajakin oppii aina uutta.

SPV:n koulutustoimikunta tarjoaa auktorisoidulle kouluttajalle ajantasaiset ja uudistuvat kurssikohtaiset opetuksen tukiaineistot sekä liittokouluttajien ja SPV:n toimiston tukiverkoston erilaisiin käytännön koulutushaasteisiin.

Jos sinulla on,

  • muodollinen pätevyys kansainvälinen huviveneen kuljettajankirja tai vastaava tutkinto,
  • koet tulevasi ihmisten kanssa toimeen ja olet yhteistyökykyinen,
  • haluat jakaa omaa osaamistasi myös muille,
  • seurasi haluaa sinut veneilykouluttajaksi,

niin olet etsimämme henkilö!

 

Seuraava kouluttajakoulutus järjestetään Varkaudessa 16.-17.3.2019. Kurssipaikka on Ravintola Kaks’ Ruusua.

Kurssilla on vielä tilaa, ilmoittautukaa 7.3.2019 klo 12:00 mennessä oheisesta linkistä: Ohessa suora linkki ilmoittautumislomakkeelle  https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/92bb2b3a-6c5f-4838-b2d2-1f30ac551385?displayId=Fin1627930

 

Lisätietoja saa minulta ja SPV:n koulutuspäälliköltä:  mirja.rosenberg@spv.fi,  040 507 2953

jukka.toivakka@provakka.fi,  040-5127550

 

Terveisin

Jukka Toivakka

SPV:n Koulutustoimikunta ja liittokouluttaja