Kilpailutoiminta

Keskustelupalsta/gastipörssi

Säännöt

Asiallista keskustelua Saimaan alueen kilpailutoimintaan liittyen. Kirjoitathan aina omalla nimelläsi. Tänne voi myös laittaa ostetaan/myydään -ilmoituksia.


Saimaan alueella järjestetään kymmeniä purjehduskilpailuja joka kesä. Kisojen terävimmän kärjen muodostavat kahdeksan Saimaa ranking -osakilpailua. Niissä voi mitata taitojaan Racing-luokassa tai Club-luokassa. Molemmissa luokissa käytetään FINLYS-tasoitusjärjestelmää ja noudatetaan kansainvälisiä kilpapurjehdussääntöjä sekä Saimaa ranking -sääntöjä. Club-luokka on suunnattu matkaveneille ja vähemmän kilpailleille venekunnille. Kokonaiskilpailuun lasketaan neljän parhaan kisan tulokset.

Heinäkuun alussa purjehditaan viikon sisällä neljä ranking-kilpailua Kuopiosta Savonlinnaan. Nämä muodostavat Savon regatan. Regattaan kannattaa tulla kauempaakin nauttimaan tiukasta kisailusta yhdistettynä rentoon yhdessäoloon.

 

Saimaa ranking -osakilpailut 2020:

23.5. Astuvan ukon regatta, Ristiina

27.6.. Viinijuhlapurjehdus, Kuopio (Savon regatta)

28.6. Kallavesj' regatta, Kuopio (Savon regatta)

1.7. Linnasaaripurjehdus, Rantasalmi (Savon regatta)

4.7. Oopperaregatta, Savonlinna (Savon regatta)

25 - 26.7. Geopark Saimaa -viikonloppu:

    Joutsenpurjehdus

    Saimaaregatta

22.8. Ristisaaren malja, Puumala

PDF-tiedostoRaceqs ohjeet.pdf (282 kB)
Monessa kilpailussa on käytössä RaceQS -liveseuranta. Tässä ohjeet Imatran Immen purjehdukseen. Samoja ohjeita voi soveltaa muihinkin RaceQS:aa käyttäviin kilpailuihin.
Raceqs

Kilpailujen seuraaminen jälkeenpäin:

http://raceqs.com/regattas/NRO

Kirjoita osoitekenttään NRO:n paikalle kilpailun numero:

Astuva 57529

Viinijuhla 58806

Linnansaari 58855

Ooppera 58953

Impi 58787

Tälle sivulle tuodaan kilpailukutsut ja -tulokset. Ne voi itse laittaa tänne käyttämällä seuran tunnuksia tai sähköpostilla osoitteeseen saimaanpursiseurat@gmail.com