Sivustoinfo

Saimaanpursiseurat.fi -sivusto on kaikkien alueen pursiseurojen tiedotuskanava. Kaikille toiminnassa mukana oleville seuroille välitetään sivuston käyttäjätunnus ja salasana. Sivuille voi lisätä ajankohtaisia asioita matka- ja kilpapurjehduksesta, lasten ja nuorten toiminnasta ja esimerkiksi ympäristöasioista.

On tärkeää, että Saimaaranking-kisasarjan kilpailukutsut ja -tulokset välitetään oikea-aikaisesti sivujen kautta kaikille tiedoksi.

Myös tukikohtien ajankohtaisia asioita on hyvä viestiä tämän sivuston kautta.

Ylläpidä itse tai lähetä tiedot talkooväelle

Sivujen ylläpito toimii talkooperiaatteella. Jokaisella seuralla on mahdollisuus täydentää sivuja uutisilla ja tiedotteilla. Mikäli haluat, että sivujen talkootiimi lataa aineiston sivuille, niin se on luonnollisesti mahdollista. Aineiston voi toimittaa sähköpostilla talkooporukalle: saimaanpursiseurat@gmail.com

Aineisto voi olla normaalissa *.txt tai word.docx -muodossa tai vaikkapa normaalina sähköpostiviestinä. Kuvamateriaali kuuluu olla .jpg-, .png- tai muussa normaalissa kuvatiedoston muodossa.

Kuvien julkaisuoikeudet ja kuvauslupa-asiat pitää olla kunnossa, ja kuvien toimittaja vastaa niistä.

Sivustoa ylläpitää Kilpailutoiminnan osalta Saimaaranking-toimikunta. Toimituskuntana Panu Kokko (RiPS), Jukka Nikkilä (RiPS), Paavo Nikkilä (MPS) ja Tommi Isotalo (LrPS). Nuorisotoimintasivuja ylläpitää Riku Häkli (MPS).

Sivusto toimii sponsorirahoituksella ja talkootyöllä

Sivuja ylläpidetään talkooperiaatteella ja yhteistyökumppaneiden tuella. Sivujen toteuttamiseksi on luotu kolme tukijaryhmää:

  • Kommodori-tason pääyhteistyökumppani, joka tukee merkittävällä panoksella sivujen suunnittelu-, toteutus- ja käynnistysvaihetta. Tuki on voimassa toistaiseksi.
  • Pilotti-tason kestokumppani, jonka tuella maksetaan sivujen vuosittaiset palvelinmaksut. Tuki on määräaikainen (2022–2024).
  • Purseri-tason kestokumppani, joiden tuki kohdentuu sivujen suunnitteluun ja toteutukseen. Tuki on voimassa toistaiseksi.

Mediakortti

Sivuston on suunnittelu ja toteuttanut Mainostoimisto Dominus. He avustavat tarvittaessa vaativimmissa sivustorakenteen muutoksissa.

Tukijat

Nämä Saimaanpursiseurat.fi -sivuston kumppanit ovat mahdollistaneet sivujen uudistamisen ja näin tukeneet toimintaamme:

Kommodori-tason pääyhteistyökumppani:

Puumalan Sale

Pilotti-tason kestokumppani:

Rakennusliike Efika Oy

Purseri-tason yhteistyökumppanit: