Tule näköalapaikalle vaikuttamaan ja ohjaamaan Saimaan vesistöalueen kurssia oikeaan suuntaan

Vuosien ajan Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n asioita Saimaan alueella on johtanut Antti Kaipainen Savonlinnasta. Nyt on vuoro hakea jatkajaa Antin tekemällä järjestötyölle:
– Toivoisin, että seuroissa pohdittaisiin ehdokasta ja hyvää henkilöä aluetoiminnanjohtajan syksyn aluekokoukseen, kertoo Antti näin juhannuksen ja kiivaimman veneilykauden kynnyksellä.

Aluetoiminnanjohtajan paikka on tärkeä Saimaalle. Näin pidetään yhteyttä myös liittomme hallitukseen. Saimaalla on iso määrä SPV:n jäsenseuroja ja yhteistyö seurojen välillä on hyvällä tasolla. Lisäksi Saimaan alueen seurat yhdessä muodostavat vahvan vaikuttajajoukon SPV:n sisällä:
– Saimaan alueen pursiseurojen yhteistyö on ollut jo kauan ainutlaatuisella tasolla. Sitä tulee vaalia ja kehittää myös tulevaisuudessa, kertoo nykyinen aluetoiminnanjohtaja Kaipainen.

Tässä viestissä on mukana varsinainen rekrytointi-ilmoitus ja sen voi tulostaa tästä linkistä – vaikkapa seuran tukikohdat tuvan pöydälle tiedoksi edessä olevasta rekrytoinnista.

Lisätietoja:

Antti Kaipainen
SPV ry, Saimaan aluetoiminnanjohtaja
antti[at]anttikaipainen.fi
040 586 4457